Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

U kunt lid worden van de vereniging door het invullen van het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina.  De kosten van het lidmaatschap bedragen € 50,- per jaar. Wij verzoeken u dit bedrag over te maken op bankrekening NL 96 INGB 0006 0407 13 ten name van: Vereniging San Salvator in Beweging onder vermelding van: ‘nieuw lid’.  Wij vragen onze leden ieder jaar hun lidmaatschap naar de vereniging over te maken.

Met uw lidmaatschap maakt u het mogelijk dat wij als San Salvator gemeenschap bijeen kunnen blijven komen in vieringen, waarbij we de onvervreemdbaarheden van San Salvator overeind houden. Alle bijdragen boven de € 50,- zijn welkome donaties (en aftrekbaar voor de belasting).

Er wordt jaarlijks (of vaker indien nodig is) een algemene ledenvergadering gehouden. Alle leden ontvangen daarvoor een uitnodiging met de agenda. In deze ledenvergadering zal het bestuur met u als leden o.a. de ingezette koers evalueren en verder vervolg met u bespreken, de begroting wordt aan u voorgelegd en verdere agendapunten worden behandeld.

De statuten van onze vereniging kunt u kosteloos opvragen.

Mocht de hoogte van het lidmaatschap u voor problemen stellen, neem dan contact op met het pastoraat. Het mag nooit een belemmering zijn om lid te worden.

 

Aanmeldformulier