Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Her-innerwandeling op begraafplaats Orthen

14 november / 2:00 pm - 4:00 pm

Op donderdag 14 november en/of donderdag 21 november organiseren we een her-innerwandeling op begraafplaats Orthen. We verzamelen om 14.00 uur bij de hoofdingang, die naar de kapel leidt! Na een welkomstwoord wandelen we over de paden met ruimte voor stilte en bezinning. We wandelen langs graven van bekenden en halen samen herinneringen op.  We sluiten rond 16.00 uur af met een drankje (voor eigen rekening) in het theehuis op de begraafplaats.

Goed om te weten

  • Het de bedoeling is dat een ieder op eigen gelegenheid naar de begraafplaats toe komt en zelf kan Bent u/jij een rolstoeler, geef dit dan aan bij de aanmelding dan kijken we wie u/jou dan kan rijden.
  • Het theehuis op de begraafplaats is op woensdag t/m vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.30u tot 16.00 uur open is.
  • Bij slecht weer de wandeling niet door kan gaan. Vandaar twee data.
  • Dat er bij goed weer dus 2 mogelijkheden zijn.

Begraafplaats Orthen, vroeger ook wel Groenendaal genoemd,  is met zijn oude bomen en lanen een bijzonder ‘park’ waar je kunt dwalen en mijmeren, stilstaan en bezinnen. Daar kunnen herinneringen en verhalen de ruimte krijgen.
Zin in om mee te gaan? Welkom. U kunt zich opgeven voor deze wandeling door een mail te sturen naar info@sansalvatorgemeenschap.nl  Geef aan of u 14 en/of 21 november wilt aansluiten. Uw telefoonnummer doorgeven is ook fijn i.v.m. de weersomstandigheden.
Met hartelijke herfstgroet van Franneke en Heleen

 

Gegevens

Datum:
14 november
Tijd:
2:00 pm - 4:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

San Salvatorgeloofsgemeenschap
E-mail
info@sansalvatorgemeenschap.nl