Dienstenveiling, graag kavels aanleveren

2024 ssib_dienstenveiling flyer

Beste mensen,
Zowaar de zomer is toch nog gekomen, het leek wel of Nederland tegenwoordig ook al een regentijd kent! Maar nu deze stortbuien weggetrokken zijn kunnen we dan eindelijk gaan genieten van de zon en reisjes, leuke dagtochten of simpelweg genieten van alle bloemen en bijtjes om ons heen.
Ik weet het, ik weet het, het is nog vroeg om nu al nog midden in de zomer over de Dienstenveiling te beginnen. Gekker moet het toch niet worden, maar het wordt dit keer alweer de 11e, dus…
!
Maar alle gekheid op een stokje, de tijd gaat snel.
Mijn taak binnen de werkgroep Dienstenveiling is vooral het digitale werk en het geval is dat ik dit jaar de hele maand september niet beschikbaar ben voor het organiseren van de Dienstenveiling omdat ik dan een reis ga maken die al heel lang op mijn wensenlijstje staat.
Zodoende…
De dienstenveiling wordt dit jaar gehouden op vrijdagavond 29 november.
Wat later in het jaar dan gewoonlijk, maar dat heeft dan weer te maken met een paar koorconcerten van onze werkgroep-leden en ook van onze notaris.
Dit betekent dat begin november de brochure af moet zijn om naar onze veilingmeester te sturen, zodat hij de tijd heeft om de avond voor te bereiden.
En dat betekent dat ik alleen in de maand oktober alle kavels kan inventariseren, alle teksten daarvan kan controleren en tot een mooi geheel kan samenvoegen, zodat er weer een prachtige brochure ontstaat.
Daarom vraag ik iedereen om dit jaar te zorgen dat alle kavels die jullie (weer) willen aanbieden gemaild zijn vóór zaterdag 28 september naar dienstenveiling.ssib@gmail.com (Denk daarbij ook aan: aantal personen, minimumprijs en evt. datum en tijd)

Samen zijn we sterk en verrichten wij het werk!
Hartelijke groeten, Rosalie de Ridder,
mede namens mijn collega-werkgroepleden:
Cees van Hoof, Ria Zwijenberg, Annemarie Jochems en Miriam de Ridder

Nog geen reacties

Reactie plaatsen